Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf dat Praktische en Kwalitatieve Diensten in Automated Customer Engagement leveren.

 

Baanbrekend in customer engagement

Het is ons doel om zo snel mogelijk kwalitatieve interacties tussen uw bedrijf en uw klanten/prospecten op te zetten die het resultaat van uw onderneming significant verhogen.

Wij zijn geen agentschap maar leveren alleen Quality Services in Automated Customer Engagement.

Door deze specialisatie zijn wij zeer sterk in het werken op deze snijlijn van Marketing en IT.

We gebruiken hiervoor onze eigen softwarelicenties of die van uw bedrijf. Meer informatie over de software waarvoor wij ondersteuning bieden vindt u in het hoofdstuk “Wat doen wij,”.

Wij bieden quality services aan op:

– engagement platformen

–  Content & Product recommendation engines

–  social listening, engagement en interaction platformen

– ander oplossing voor uw marketing cloud

Wij hebben verschillende profielen die we kunnen inzetten voor uw projecten met ieder hun eigen tarief. Daar zijn we eerlijk en duidelijk over. Taken die door een junior kunnen worden uitgevoerd worden ook aan een junior tarief aangerekend, waardoor u uw budget efficiënt kan beheren.

Klanteninteractie is grondig gewijzigd. Zowel in B2B als in B2C zijn het aantal kanalen en contactpunten tussen bedrijven en hun klanten exponentieel gegroeid. Bovendien verwachten klanten onmiddellijk interacties, ook om 3 uur ’s nachts of op zondag namiddag. Dit via een veelvoud aan kanalen. Verder zijn ze maar een klik verwijderd van uw concurrent.

Het commercieel team kan al deze kanalen en contactpunten al lang niet meer opvolgen en zeker niet 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, … Verder zijn ze al lang het overzicht kwijt.

Email, SMS, App, Website, Webshop, Sociale media, Shop, Mobile, Social, Messenger, Instagram, Facebook, Whatsapp, Snapchat, print, media: altijd en overall moet je klaar staan met een gepersonaliseerd en pertinent antwoord of reactie.

De oplossing: Automated Customer Engagement / Marketing Automation / Content recommendation / Product Recommentation / Analytics

Wilt u ook uw klanten de beste beleving geven? Op elk moment, via het juiste kanaal, met de juiste inhoud? Contacteer ons